Χαθήκαμε ...
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τελευταία μας συνάντηση και είναι σαν να ήταν χθες. Όμως ποτέ δεν έπαψα να δημιουργώ, να ονειρεύομαι και να φαντάζομαι καινούργιες δημιουργίες με διαφορετικά σχέδια, υλικά και να κατασταλάζω σε συγκεκριμένα πλέον αντικείμενα που μου φέρνουν χαρά κάθε φορά που τα δημιουργώ.
Ευχαριστώ για τη βόλτα σας στη γειτονιά μου

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Διακόσμηση με κεραμικά....

Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να σας παρουσιάσω μερικά από τα κεραμικά που δούλεψα με πολύ κέφι ,την χρονιά που μας πέρασε. Όσα κράτησα για μένα δηλαδή, γιατί πολλά έγιναν δωράκια σε αυτούς που αγαπώ.
Μπορεί να είναι ωραίο και ως διακοσμητικό, αλλά η έμπνευση ήταν για ένα ιδιαίτερο μπολ για ξηρούς καρπούς και όχι μόνο.

 Στη συνέχεια θα δείτε διακοσμητικά με ιδιαιτερότητα...


Το ιδιαίτερο σε αυτά τα μοναδικά κεραμικά είναι ότι έχουν υαλωθεί με χρώμα μπλε μέσα στο γυαλί, για να δώσουν αυτή τη μοναδική απόχρωση.

Αυτό ο καλλιτέχνης το ονόμασε "κύμα". Δεν ξέρω αν εσάς ,σας φαίνεται έτσι ,αλλά εμένα στην απλότητά του μου δίνει κίνηση...

Λοιπόν τι λέτε ;

5 σχόλια:

  1. Είναι πολύ όμορφα! Πιο πολύ μου άρεσε το πρώτο! http://plektomaniac.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω πεθυμήσει τόσο τη κεραμική!! Κάποια στιγμή πρέπει να ξαναρχίσω! Υπέροχα τα έργα σου και τα χρωματιστά γυαλιά είναι καταπληκτικά! Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου συνιστώ να την ξαναρχίσεις .Είναι φοβερά αναζωογονιτική! Σε ευχαριστώ που σου αρέσανε ! Όσοι φτιάχνουμε διάφορα έχουμε και το ψώνιο να αρέσουν τα έργα μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή