Χαθήκαμε ...
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τελευταία μας συνάντηση και είναι σαν να ήταν χθες. Όμως ποτέ δεν έπαψα να δημιουργώ, να ονειρεύομαι και να φαντάζομαι καινούργιες δημιουργίες με διαφορετικά σχέδια, υλικά και να κατασταλάζω σε συγκεκριμένα πλέον αντικείμενα που μου φέρνουν χαρά κάθε φορά που τα δημιουργώ.
Ευχαριστώ για τη βόλτα σας στη γειτονιά μου

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ζακέτα;

Αν η ανάρτηση έχει ερωτηματικό δεν είναι τυχαίο...Γιατί αυτή η πλέξη ξεκίνησε για μπλούζα αρχικά και στη συνέχεια σχεδιάστηκε για ζακέτα .Είναι το πίσω κομμάτι αυτής , και ένα μέρος  μόνο.Αποτελείται από μπορντούρα πλεξούδας διπλής,με 27π ,καλύπτοντας η πλεξούδα τους 18π.Στη συνέχεια ,ενώνοντας στην ουσία δύο σχέδια διαφορετι, πλέχτηκε ένα σχέδιο φανταζί ,όπως το αναφέρουν και τα περιοδικά, και θα καταλήξει μέχρι στο τελείωμα της πλάτης σε πλέξη ζέρσευ.
  

Δεν ξέρω πως φαντάζει σε εσάς αλλά για μένα επειδή το σχεδίασα εγώ ,βλέποντας πολλά και διαφορετικά πατρόν, μου αρέσει πολύ ...Ανυπομονώ να την τελειώσω έτσι όπως την έχω φανταστεί και να σας την παρουσιάσω...

4 σχόλια:

 1. Το έχω πάθει κι εγώ αυτό. Άλλο να θέλω αρχικά να φτιάξω και σε άλλο να καταλήξω. :) Όμορφο το σχέδιό σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτή δεν είναι και η ομορφιά του πλεξίματος;Από λάθος ...γίνονται αριστουργήματα πολλές φορές!

   Διαγραφή
 2. Θα περιμένω να τη δω ολοκληρωμένη! Μου αρέσει το χρώμα και η πλέξη έχει ενδιαφέρον! Όμορφο Σ/Κ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα τη δείτε έστω και αργά γιατί γίνεται παράλληλα με πολλά πολλά κοσμήματα .Γιατί την ίδια αγωνία έχω και εγώ να δω το αποτέλεσμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή