Χαθήκαμε ...
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τελευταία μας συνάντηση και είναι σαν να ήταν χθες. Όμως ποτέ δεν έπαψα να δημιουργώ, να ονειρεύομαι και να φαντάζομαι καινούργιες δημιουργίες με διαφορετικά σχέδια, υλικά και να κατασταλάζω σε συγκεκριμένα πλέον αντικείμενα που μου φέρνουν χαρά κάθε φορά που τα δημιουργώ.
Ευχαριστώ για τη βόλτα σας στη γειτονιά μου

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Μόμπιλε με γυαλάκια της θάλασσας

Μη δούμε λίγο καλό καιρό αμέσως να φτιάξουμε κάτι καλοκαιρινό....Όχι ,δε βιαζόμαστε να έρθει το καλοκαίρι .Άλλωστε το καλοκαίρι το κουβαλάμε μόνιμα μέσα μας.
Μόμπλιλε με γυαλάκια της θάλασσας ,μικρά βότσαλα και ξύλο που έχει ξεβράσει το κύμα είναι ότι πρέπει για να νιώσουμε λίγο την αύρα της.Μια ηλιόλουστη μέρα σαν και αυτή φτιάξαμε λοιπόν αυτήν την κατασκευή και σας την παρουσιάζουμε έτσι μη σας βάλουμε μάλλινα πλεκτά με ντάλα ήλιο.....




5 σχόλια:

  1. "Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει Καλοκαίρι θα μυρίσει" και το μόμπιλε το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι λίγο ήλιος βγαίνει και αμέσως έρχονται ιδέες καλοκαιρινές! Το κύμα μπορεί να βγάλει απίστευτα πράγματα! Ξύλα, βότσαλα, γυαλιά που τα έχει φάει το αλάτι, ακόμα και υπέροχες πέτρες ...Καλή εβδομάδα κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι κορίτσια όπως τα λέτε κάτι ο καιρός ....κάτι τα αριστουργήματα της θάλασσας ...και η διάθεση ανεβαίνει.
    Καλή εβδομάδα και σε σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάλι βιάζομαι να έρθει το καλοκαίρι αφού είναι και η αγαπημένη μου εποχή. Κρατώ την όμορφη ιδέα για δυο μήνες μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και άμα κάνει καλό καιρό ξανά; Θα σου έχουμε κιάλλες ιδέες...Καλημέρα Κατερινάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή