Χαθήκαμε ...
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τελευταία μας συνάντηση και είναι σαν να ήταν χθες. Όμως ποτέ δεν έπαψα να δημιουργώ, να ονειρεύομαι και να φαντάζομαι καινούργιες δημιουργίες με διαφορετικά σχέδια, υλικά και να κατασταλάζω σε συγκεκριμένα πλέον αντικείμενα που μου φέρνουν χαρά κάθε φορά που τα δημιουργώ.
Ευχαριστώ για τη βόλτα σας στη γειτονιά μου

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Φωτιστικό


Η κατασκευή αυτή είναι παρμένη από την περιήγησή μας στα διάφορα site με ιδέες για οτιδήποτε φτιάχνεται με το χέρι. Η κατασκευή του είναι πολύ απλή. Φουσκώνεις ένα μπαλόνι και το τυλίγεις γύρω γύρω με σπάγκο κολλώντας τον με ατλακόλ. Όταν στεγνώσει καλά  (την επόμενη μέρα), το βάφεις με σπρέυ. Η βάση είναι από πηλό, ο οποίος αφού σταθεροποιήθηκε και ξεράθηκε, βάφτηκε και αυτός με σπρέυ. Με ένα ντουί και μια λάμπα γίνεται αυτό το υπέροχο φωτιστικό!






4 σχόλια:

  1. Κοριτσάκια μου δείτε εδώ ένα μάθημα της Χαράς για το ντεκουπάζ.http://kantomagapi.blogspot.com/2012/01/blog-post_24.html Καλή επιτυχία,δεν γίνεται με την πρώτη!!Και που'σαι Βίκυ ξαδέλφη...ΟΧΙ ολόκληρη την χαρτοπετσέτα από την αρχή...Κομματάκι κομματάκι!χαχαχαχα
    Θα σας στείλω μειλ,να δω πότε θα ευκαιρήσω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να μη το θυμάμαι αυτό;Κομματάκι κομματάκι....
      Θα το εφαρμόσουμε στην πρώτη ευκαιρία.
      Μόλις τα καταφέρουμε θα το δεις!....

      Διαγραφή
  2. Κορίτσια ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!
    Με χαρά μου σας βρίσκω και σας κάνω μία αγκαλιά ενθάρρυνσης.Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλες!
    Και μια που η γλυκειά μου Λαμπρινή με προξένεψε σε σας και την ευχαριστώ πολύ,σας γνωρίζω κι εγω μια άλλη πολύ καλή φίλη για περαιτέρω μαθήματα http://para-kelsoscooks.blogspot.com/
    Περιμένουμε λοιπόν να δούμε την πρόοδό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ!Ναι θα επισκεφτούμε και την άλλη φίλη και όταν θα είμαστε έτοιμες με ότι ετοιμάζουμε θα σας παρουσιάσουμε την προσπάθειά μας.

      Διαγραφή