Χαθήκαμε ...
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τελευταία μας συνάντηση και είναι σαν να ήταν χθες. Όμως ποτέ δεν έπαψα να δημιουργώ, να ονειρεύομαι και να φαντάζομαι καινούργιες δημιουργίες με διαφορετικά σχέδια, υλικά και να κατασταλάζω σε συγκεκριμένα πλέον αντικείμενα που μου φέρνουν χαρά κάθε φορά που τα δημιουργώ.
Ευχαριστώ για τη βόλτα σας στη γειτονιά μου

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ζωγραφική σε γυαλί

Όταν δύο απλά μπουκαλάκια μετατρέπονται σε μικρά ανθοδοχεία κουζίνας, για να φιλοξενήσουν από ένα λουλούδι... Σύντομα θα ανήκουν εκεί που τα υποσχεθήκαμε... Ελπίζω να τους αρέσουν...
Θα αναρωτιέστε τι είναι αυτός ο πίνακας... ο ηλεκτρικός που έχουμε όλοι σπίτια μας! Με σπρέι ασημί στο πλαίσιό και στο πορτάκι του, μετατράπηκε σε πίνακα ζωγραφικής. Το τζαμάκι του σχεδιάστηκε, αφού πριν ξεπατηκώθηκε το σχέδιο με καρμπόν. Το περίγραμμα βάφτηκε με πινελάκι μικρό, με μαύρο χρώμα για να ξεχωρίζει από τα τετράγωνα και τους ρόμβους που βάφτηκαν με κόκκινο. Τα κενά τα χρωματίσαμε με ένα ασημί διάφανο. Τα χρώματα είναι για γυαλί τα οποία θα βρείτε σε επιλεγμένα μαγαζιά. Οι οδηγίες των χρωμάτων αναφέρουν ότι για να μείνουν τα χρώματα ανεξίτηλα μπορείτε να βάλετε το γυαλί στο φούρνο στους 100 βαθμούς για 30'. 
*Αυτό που θα ήθελα να σας επισημάνω είναι ότι τα έντονα χρώματα όπως είναι το κόκκινο ίσως να θέλουν δύο ή και τρία χέρια!


5 σχόλια: