Χαθήκαμε ...
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τελευταία μας συνάντηση και είναι σαν να ήταν χθες. Όμως ποτέ δεν έπαψα να δημιουργώ, να ονειρεύομαι και να φαντάζομαι καινούργιες δημιουργίες με διαφορετικά σχέδια, υλικά και να κατασταλάζω σε συγκεκριμένα πλέον αντικείμενα που μου φέρνουν χαρά κάθε φορά που τα δημιουργώ.
Ευχαριστώ για τη βόλτα σας στη γειτονιά μου

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Η σοφή κουκουβάγια...

Μετά από πολλά σχέδια,  μαθήματα, και πατρόν σε αυτό το μεγάλο σχολείο γνώσης όπως είναι το διαδίκτυο , καταλήξαμε σε αυτό το σχέδιο μακραμέ κουκουβάγιας που μας άρεσε πολύ και δημιουργήσαμε κολιέ και μπρελόκ για τα κλειδιά μας....Είπαμε περνάμε μια ΄"φάση μακραμέ" και ένα δείγμα είναι το ακόλουθο.... Ελπίζω να σας αρέσει.

κολιέ

μπρελόκ
Οι κόμποι που χρησιμοποιήθηκαν είναι οι οριζόντιοι και διαγώνιοι καθώς ο πλακωτός .Θα τους βρείτε στα μαθήματα μακραμέ που έχουμε αναρτήσει παλαιότερα.

6 σχόλια:

  1. Γειά σας Βίκη και Βίκυ, χαίρομαι που σας γνώρισα. Έριξα αρκετές κλεφτές ματιές στο σπιτάκι σας και μου άρεσαν πολλά από όσα είδα!Καταπληκτικές οι κουκουβάγιες, φοβερό το mobille με τις γυαλόπετρες, πολύ όμορφα πλεκτά! Μπράβο κορίτσια! Πάντα δημιουργικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμείς χαιρόμαστε που ήρθες στην παρέα μας καλώς όρισες....Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια ...μας δίνουν κέφι για να συνεχίσουμε.

      Διαγραφή
  2. Και σε μας αρέσει το σχέδιο! Αμέ! Εμένα πάντως αμέσως μου έκανε για μπρελοκάκι σούπερ, ίσως γιατί σκέφτομαι να αλλάξω το δικό μου :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μπρελοκάκια έχουμε αμέ....δεν είδες τις πολύχρωμες κουκουβάγιες; ....χαχαχα ....όντως είναι πολύ ωραία ως μπρελόκ.

      Διαγραφή
  3. Σούπερ οι σοφές κουκουβάγιες!!!!Γεια στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή