Χαθήκαμε ...
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τελευταία μας συνάντηση και είναι σαν να ήταν χθες. Όμως ποτέ δεν έπαψα να δημιουργώ, να ονειρεύομαι και να φαντάζομαι καινούργιες δημιουργίες με διαφορετικά σχέδια, υλικά και να κατασταλάζω σε συγκεκριμένα πλέον αντικείμενα που μου φέρνουν χαρά κάθε φορά που τα δημιουργώ.
Ευχαριστώ για τη βόλτα σας στη γειτονιά μου

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Πιατέλα

Ποιος είπε ότι έχω σταματήσει τα μαθήματα κεραμικής; Πάντως την άλλη Βίκη δεν την έχω πείσει ακόμα ...Άμα δει την πιατέλα λέτε να έρθει και αυτή; 
Τα χρώματα που βγήκαν σε αυτή την πιατέλα είναι το κάτι άλλο...κρίμα που η φωτογραφία δεν μπορεί να τα αποδώσει όπως είναι πραγματικά...Είπαμε δεν είμαι και φωτογράφος...Μήπως κάποια από εμάς πρέπει να κάνει και τέτοια μαθήματα;

8 σχόλια:

  1. Έχω κάνει 2 χρόνια κεραμική τέχνη και δυστυχώς το τρίτο θα το κάνω όταν με βοηθήσει ο χρόνος μου μιας και γυρνάω αργά από τη δουλειά! Είναι υπέροχη τέχνη και στόχος μου στο μέλλον είναι ένα εργαστήριο!
    Λατρεύω οτιδήποτε έχει γίνει με πηλό. Σου εύχομαι να συνεχίσεις να δημιουργείς.Καλό βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ ...άρα καταλαβαίνεις πολύ καλά τι κόπο και μεράκι θέλει αυτή τη τέχνη ....τα χρώματα όπως βγαίνουν από το καμίνι δε θα πάψουν ποτέ να με εκπλήσσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπεροχη φαινεται,οσο κι αν αδικειται απο το φακο!!!συνεχισε το,το'χεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πάρα πολύ ωραία!!!!!!!!!!!!!
    Σχετικά με τα βραβεία........ Ξέρω ότι ενώ μας δίνουν χαρά από τη μια, από την άλλη μας αγχώνουν γιατί απαιτεί να διαθέσουμε αρκετό χρόνο........... Μην αγχώνεστε πάντως. Μπορείτε να το παραλάβετε απλά (γιατί πραγματικά σας αξίζει) και αν ποτέ βρείτε χρόνο συνεχίζεται με τα υπόλοιπα.
    Καλές γιορτές!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά αγχωθήκαμε γιατί δεν ξέραμε και τι πρέπει να κάνουμε .Σε ευχαριστούμε που μας έβαλες σε αυτή τη διαδικασία πάντως και θα περάσουμε σύντομα να το παραλάβουμε...Και στην πρώτη ευκαιρία θα ασχοληθούμε και με τις ερωτήσεις...Καλές γιορτές και σε σένα με υγεία και δημιουργία!!!!!

      Διαγραφή
  5. Χάρηκα που σας βρήκα κορίτσια !!!! Πολύ ωραία η πιατέλα ενθουσιάστηκα.
    Αγαπώ και εγώ πολύ τον πηλό αλλά μόνο αυτόν που στεγνώνει μόνος ξέρω και με αυτόν κάνω κάποια πράγματα Θα χαρώ να τα λέμε !!!!! Πάω για βόλτα στο μποκ σας!!!!!!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή