Χαθήκαμε ...
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τελευταία μας συνάντηση και είναι σαν να ήταν χθες. Όμως ποτέ δεν έπαψα να δημιουργώ, να ονειρεύομαι και να φαντάζομαι καινούργιες δημιουργίες με διαφορετικά σχέδια, υλικά και να κατασταλάζω σε συγκεκριμένα πλέον αντικείμενα που μου φέρνουν χαρά κάθε φορά που τα δημιουργώ.
Ευχαριστώ για τη βόλτα σας στη γειτονιά μου

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Δερμάτινη τσάντα πλεκτή

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!Θα περιμένατε να δείτε χριστουγεννιάτικα! Όχι ό,τι δεν έχουμε φτιάξει...Πολλά και με διάφορες τεχνικές. Πλεκτά , με πηλό, με φελιζόλ , με τη μαγική ζύμη της ΛΑΜΠΡΟΥΚΑΣ  (όποιος δεν την έχει κάνει να σπεύσει) ,με decoupage....ου ένα σωρό...Στο τέλος θα τα έχουμε δώσει όλα και δεν θα έχουμε προλάβει ούτε να τα φωτογραφίσουμε.Για αυτό πάμε στα σίγουρα που έχουμε φωτογραφίσει ....Μια τσάντα που ο πάτος της και τα χερούλια της είναι έτοιμα δερμάτινα. Η αλήθεια είναι ότι η μόνη δυσκολία ήταν να βγει συμμετρικό το σχέδιο .Όταν αυτό τακτοποιήθηκε  όλα πήγαν ρολόι και το αποτέλεσμά της μας άρεσε πολύ! Εσάς;

η δημιουργία της

το αποτέλεσμα

10 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΤΣΑΝΤΑ!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι υπέροχη η τσάντα και το πλεκτό αποτέλεσμα -με το noodles?- είναι τέλειο πραγματικά! Μπράβο! Έχω να σας απονείμω ένα βραβείο, αν θέλετε να το αποδεχτείτε κάντε μια βόλτα από το blog μου. Καλή σας συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε καταρχήν για το βραβείο ....Όσον αφορά το νήμα δεν είναι noodles αλλά σαν κορδέλα φαρδιά και είναι υπέροχο πράγματι....όσο για το blgs σου γράψε μας ποιο είναι γιατί δεν το βρίσκουμε

      Διαγραφή
  3. καλό μήνα και σε σένα !!!!!!! και όσο για τις δημιουργίες....είναι μικρή η μέρα και δε μας φτάνει να τις χωρέσουμε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία η τσαντα!! Γεια στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη!! Θα βάλω τη μητέρα μου που πλέκει υπέροχα να μου φτιάξει μια :P
    Σε ευχαριστούμε και καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο το νημα απο που μπορω να το προμηθευτω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το συγκεκριμένο νήμα το είχα προμηθευτεί από την περσυν'η Χειροτέχνικα .Το μαγαζί που τα είχα αν θυμάμαι καλά ήταν στην Πατησίων...αλλά γενικά κυκλοφορούν στην Αθήνα αρκετά διαφορετικά νήματα.

      Διαγραφή
  7. Αυτο το νημα απο που μπορω να το προμηθευτω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας πολυ ομορφη τσαντα αυτο το υφασμα που μπορω να το βρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή