Χαθήκαμε ...
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τελευταία μας συνάντηση και είναι σαν να ήταν χθες. Όμως ποτέ δεν έπαψα να δημιουργώ, να ονειρεύομαι και να φαντάζομαι καινούργιες δημιουργίες με διαφορετικά σχέδια, υλικά και να κατασταλάζω σε συγκεκριμένα πλέον αντικείμενα που μου φέρνουν χαρά κάθε φορά που τα δημιουργώ.
Ευχαριστώ για τη βόλτα σας στη γειτονιά μου

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Λαμπατέρ

 Κανονικά αυτή την ανάρτηση έπρεπε να την χαρακτηρίσουμε ως μετατροπή αντικειμένου... Πήραμε αυτό το παμπάλαιο φωτιστικό και το μετατρέψαμε σε ένα καινούργιο μοναδικό κομμάτι....Αν πολλές ιδέες τις έχουμε δανειστεί από όλες εσάς, αυτή σας τη χαρίζουμε εμείς. Βλέπετε πως ήταν αυτό το λαμπατέρ.Πήραμε το καπέλο και του κάναμε ένα ωραιότατο κοφτό,από αυτά που έχουν τα κεντήματα. Ως λάτρες του κοφτού δε δυσκολευτήκαμε σε αυτό καθόλου.


το κοφτό...
 Στη συνέχεια βάψαμε τη βάση και το καπέλο...



Ομολογουμένως το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να στεγνώσει η βάση... Αφού τελικά στέγνωσε της εφαρμόσαμε την τεχνική stencil -είναι αυτή που βάφεις πάνω από το χρώμα με κενό σχέδιο- το ίδιο σχέδιο κοφτό σε χρώμα ασημί για να είναι διακριτικό... Μια ασημί μπορντούρα και στο τελείωμα του καπέλου...και το φωτιστικό μας είναι έτοιμο!

Το βράδυ
Το πρωί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου